Siapa DJ Terhangat 2012?

terhangat

DJ bukan sahaja mahir secara teknikal, tetapi mereka juga harus memahami cara membaca orang ramai. Sekiranya mereka berpusu-pusu untuk kumpulan tetapi gagal mendapat sambutan yang diinginkan, mereka perlu tahu bagaimana menyesuaikan diri dengan cepat untuk memastikan malam tidak berubah menjadi bangkrut. Sekiranya anda tertanya-tanya siapa yang berada di puncak permainan mereka, berikut adalah tiga DJ terpanas tahun 2012:

Skrillex: Bukan  DOWNLOAD APK MEGA888 2021  hanya Skrillex DJ terpanas 2012 yang tidak dipertikaikan, tetapi dia juga paling kontroversial.  Walaupun anda mungkin mengharapkan kontroversi di sekitarnya berpunca dari kehidupan peribadinya, dia sebenarnya dianggap sebagai individu yang cukup rendah. Punca sebenar kontroversinya berasal dari mereka yang tidak menyangka bahawa dia adalah perwakilan dubstep yang tepat. Oleh kerana genre muzik ini mempunyai begitu banyak peminat yang bersemangat di seluruh dunia, tidak mengejutkan bahawa tidak semua mereka mempunyai pendapat yang sama. Tetapi tanpa menghiraukan seberapa banyak kontroversi yang mungkin ditimbulkannya, dia telah membuat nama besar untuk dirinya sendiri dengan memenangi tiga kali di Anugerah Grammy ke-54. Seolah-olah itu tidak cukup untuk menjadikan 2012 sebagai tahun yang luar biasa bagi Skrillex, dia juga memiliki rencana besar untuk banyak lawatan dan melepaskan musik baru.

Deadmau5: Walaupun dia pernah mengatakan bahawa dia tidak suka dilihat sebagai DJ, klasifikasi itulah yang membantunya mendapat pengiktirafan di seluruh dunia. Dan sementara ada banyak orang yang tidak mengenali wajahnya, hampir semua orang biasa dengan kepala tetikus tanda tangannya. Deadmau5 pertama kali menjadi terkenal dengan menarik lebih daripada lima juta pendengar di MySpace. Walaupun tidak ada empat pencalonan Grammy yang diterjemahkan menjadi kemenangan, dia masih meraih sebelas anugerah lain dari acara besar.

DJ Pauly D: Seperti Skrillex, membesarkan Pauly D telah diketahui dengan cepat menimbulkan banyak kontroversi. Hujah utama mereka yang jatuh ke kem hater ialah Pauly D sebenarnya tidak mempunyai bakat. Namun, pada penghujung hari, tidak kira bagaimana perasaan anda tentang dia sebagai DJ, anda tidak dapat menyangkal kenyataan bahawa dia telah memanfaatkan sebahagian besar pendedahan yang dia dapatkan dari Jersey Shore. Selain mendapatkan kesepakatan untuk tiga album, dia adalah DJ tetap di Palms Casino. Dia juga mengadakan lawatan bersama Britney Spears selama tahun 2011.

Apa Rasanya Menjadi DJ Terkenal?

Anda mungkin tidak pernah berpeluang berputar untuk puluhan ribu peminat gembira. Namun, itu tidak bermakna bahawa anda tidak mungkin dapat merasakan bagaimana rasanya menjadi DJ yang popular. Sekiranya anda ingin melihat bagaimana rasanya berada di kasut DJ seperti Skrillex, anda boleh memerintahkan lantai tarian maya dengan memainkan permainan DJ dalam talian. Bukan sahaja permainan jenis ini sangat menyeronokkan, tetapi anda dapat menikmatinya dari keselesaan rumah anda sendiri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *